Nieuws

Verandering: Fietslessen alleen nog op zaterdag & aanmelden

Door ontwikkelingen hebben we ervoor gekozen om vanaf 25 september trainingen alleen nog op zaterdag plaats te laten vinden. Aan de ene kant hebben we op het moment een tekort aan instructeurs door ziekte en uitval, hierdoor komt er extra druk te staan op de overige instructeurs en is het niet mogelijk om zoveel lesmogelijkheden te blijven aanbieden. Aan de andere kant moeten wij ook naar een duurzame constructie toe groeien waarbij trainers en organisatie zelf (financieel) vitaal blijven.

In de praktijk wil dat zeggen dat er nu 2 les uren gepland staan op zaterdag namelijk Training basisniveau A,B & C mountainbiken om 10:00 uur en de Gevorderden les om 14:00 uur. Zodra een van deze lessen vol zijn (10 deelnemers) zal een extra lesuur beschikbaar worden gemaakt aansluitend aan de originele planning. Ook willen we duidelijk maken dat we graag de lessen laten terugkomen op woensdag als hier de mogelijkheid weer voor is. We begrijpen dat dit niet een ideale situatie is, maar we hopen op jullie begrip.

Daarnaast ook goed nieuws, we hebben gekozen voor een nieuw en eenvoudiger aanmeldsysteem voor de lessen. De lessen van zaterdag (en alle toekomstige lessen) staan nu op onze kalender, oftewel hier https://www.velorium.nl/mijn-velorium/velorium-community/evenementen/calendar. Leden, maar ook niet leden kunnen zich hier inschrijven voor de lessen. Het is dus niet meer nodig om voor elke les een berichtje te sturen. De aanmelding gaat 7 dagen van tevoren open, je kan je dus een week van tevoren inschrijven. Aanmelden voor lessen is vanaf nu verplicht, hierdoor krijgen wij duidelijk zicht op wie er gaat komen, welke niveaus daarbij horen, is betalen vooraf mogelijk, weten wij hoe vol de lessen gaan zitten en kunnen wij ook eenvoudig contact zoeken met alle deelnemers mocht er toch iets voorvallen rondom de les.

Mocht je vragen/opmerkingen hebben of iets niet lukken rondom de aanmelding van de lessen, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Meer informatie met betrekking tot de trainingen kan je vinden op: https://www.velorium.nl/urban-outdoor-sports-faciliteiten/lessen-proefles

 

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen