Met CUBE Bikes hebben we een samenwerkingsovereenkomst die verder gaat dan een sponsorcontract. Met veel trots delen wij graag wat informatie over CUBE. Meer informatie? Klik dan hier!

De CUBE-familie is verenigd door haar liefde voor twee wielen – in al hun vormen. Want nieuwe ideeën doen de wereld draaien. Als familiebedrijf koesteren we junior talent binnen ons bedrijf en zijn we een van de grootste opleidingsverstrekkers in de regio.

We hechten ook waarde aan het cultiveren van langdurige relaties met onze partners. Onze CUBE-dealers maken deel uit van de CUBE-familie en we besparen hen onnodige reizen en papier door virtuele trainingsmodules, onze eigen app en digitale documenten te bieden. Zendingen naar retailers worden gecombineerd om het aantal benodigde transportritten te minimaliseren.

In een fietsvriendelijke wereld kunnen onze fietsen helpen de mobiliteitsrevolutie te stimuleren. Als we erin willen slagen om verandering te brengen voor een duurzamere toekomst, moeten we samenwerken. We hebben een lange reis voor de boeg en zijn voortdurend veranderingen ten goede aan het maken. We passen onze producten, locatie en de manier waarop we samenwerken voortdurend aan om onze impact op het milieu te verminderen door middel van een aantal maatregelen.