Nieuws

Triathlon Experience 26 mei

Onze buurman Joost Kuppens van Nature Sports heeft gevraagd om met een korte training, amateurs en liefhebbers kennis te laten maken met een triathlon. Dit zijn drie disciplines: fietsen, hardlopen en zwemmen in een 2 uren durende training.  Deze is op 26 mei en wordt geleid door Carlo, Marvin & Joost himself. Op de website link van Nature Sports vind je meer informatie over de activiteiten van Joost, zoals bootcamp en personal training. 

Hij brengt ook de Iron Man op 2 juni 2024 in Hamburg onder de aandacht, waar hij nu voor traint.

Voor de training van 26 mei: 

  • de STRONG variant: 500m ,  30km , 5km 

https://naturesports.trainin.app/schedule/SWWQ762

  • de LIGHT editie: 250m , 20km  en 3km

https://naturesports.trainin.app/schedule/SY3P76D

Programma:

Omkleden kan in de kleedkamers van Velorium. We lopen in de buurt van Nature Sports/Savelsbos grotendeels verhard, zwemmen in het open water van het Grindgat en fietsen verhard over heuvels en dalen met de eigen racefiets of mountainbike naar eigen keuze. Eenmaal ingeschreven ontvang je meer informatie over praktische zaken zoals materiaal en de routes. 

  • 10.00u start
  • 12.00u finish

Tot 14.30 uur kan je douchen en omkleden in de kleedruimten van Velorium. Van het team krijg je na afloop gezonde herstelsnacks en het clubhuis met terras van Velorium blijft open voor versnaperingen. 

Eventueel kunnen mountainbikes bij Velorium gehuurd worden voor €35,- (150 euro eigen risico). Deze wel tijdig reserveren en schoon inleveren. Er is ook een afspuitplaats voor €2,20. Auto's kunnen tot 15:30 uur geparkeerd blijven op de eigen (gratis) parking. 

Sponsoren

Wil je een extra bijdrage leveren, bijvoorbeeld vanuit je bedrijf, aan onze "road to Hamburg" dan hoor ik het graag! De eerste sponsoren hebben zich inmiddels gemeld. Wij zullen tijdens de Experience én in Hamburg gekleed gaan in gesponsorde shirts waar nog genoeg plek is voor extra sponsoren en uiteraard kunnen we even overleggen wat we nog meer voor jou als sponsor kunnen doen! :-) 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen