Nieuws

Eerste editie Safaridag de Heeg

Afgelopen zondag 3 juli was de eerste editie van de Safaridag de Heeg met de bedoeling om een dag vol plezier en beweging te bieden voor jeugd & ouders uit De Heeg en omstreken . Deze dag is georganiseerd door o.a. Velorium, Kinderboerderij de Heeg, Stichting Trajekt, Stichting COACH+ en het ezelpark Hans en Grietje. Iedereen werd op het park warm welkom geheten door medewerkers van Stichting Trajekt en COACH+, zij gaven aan de ouders en de jeugd uitleg wat er op de locaties te doen was.

Bij Velorium kregen kinderen mountainebikeles zoals het omgaan met hindernissen en obstakels. De kinderboerderij de Heeg werden de kinderen in de mogelijkheid gebracht om de dieren te verzorgen en bij ezelpark Hans en Grietje kon de jeugd knuffelen en lopen met de ezels. Op alle locaties werd een heerlijke gezonde snack aangeboden, zoals een smoothie (door jezelf gefietst), gezonde wafel, soepjes en groente sticks!

Al met al een zeer geslaagde eerste editie, zoals te zien op de foto's!

Met dank aan alle betrokken vrijwilligers, organisaties en de Jumbo & Jan Linders voor de sponsoring van de gezonde snacks!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen