Velorium Sports Club

Wij zijn bezig om, samen met jullie, een grote community voor de Urban Sports, Culture en Outdoor Sports te vormen, om hiermee onze belangen rondom Maastricht en de regio te behartigen! Hoe groter onze community hoe groter onze stem en daadkracht! Ben jij geïnterresseerd om je hierbij aan te sluiten?

Hiervoor krijg je:

  • Tweemaal per jaar gratis toegang op de Velorium Sports Club leden dag
  • Kortingen in de onze webshop op bijv: huur van fietsen, materialen, beschermers, activiteiten en rittenkaarten.
  • Regelmatige acties en/of interessante ontwikkelingen toegestuurd die te maken hebben met Urban Sports & Culture en outdoor sport.
  • Gratis Buff

De eerste 500 aanmeldingen betalen maar €15,- voor het eerste jaar. Na de eerste 500 en na het 2e jaar is het €25 euro per jaar.

Velorium Outdoor Sports & Bikepark

Wij zijn een sociaal maatschappelijke stichting en omarmen de cultuur van outdoor activiteiten en buitensporten, zoals mountainbiken, BMX'en, skaten, skateboarden en steps, bootcamp, calisthenics, obstacle run, trailrun en natuurlijk gezonde voeding. Andere outdooractiviteiten worden ook omarmd zoals bushcraft en survival trainingen.

Samen realiseren we een urban & outdoor sports park met als doel iedereen met plezier te laten bewegen en te laten sporten en het opbouwen van de sociale verbinding. In andere woorden, de ontwikkeling van een gezonde leefstijl, met meer zelfvertrouwen, gezondheid en een verbeterde mobiliteit.

Geïnterreseerd en/of vragen? Laat het ons weten!

#velorium #Kookcreatie #YCND #deheeg #vistavitaal #vitaliteit #mountainbiken #fietsenisdeoplossing #fietsersbond #maastrichtvitalestad #maastrichtbereikbaar #zuidlimburgbereikbaar #stopmetgamen #cubebikes #cios #vistacollege #fontys #nocnsf #mosalira #bartbrentjens #ESF

Voor de eche outdoor liefhebbers nu ook trekking, survival & bushcraft cursussen!

Jij bent graag in de natuur maar je wil een intensere beleving door erdoor heen te trekken en er meerdere dagen te verblijven. Of dat nu te voet of met een MTB is. Er zullen vragen zijn hoe je een en ander moet aanpakken en waaraan je moet denken. In deze cursussen kun je technieken leren waar je al een heel eind mee komt.

Ronnie Konings,vader van twee dochters en werkzaam op een onderwijs/zorginstelling. Gepassioneerd van de natuur trekt hij er al jaren regelmatig op uit met de fiets, te voet of met een 4x4. Sinds zijn 12de heeft hij een passie voor mountainbiken en was vaak te vinden in de bossen van Zuid-Limburg.

Klik hier voor de data en meer info!