Velorium Sports Club

Wij zijn bezig om, samen met jullie, een grote community voor de Urban Sports, Culture en Outdoor Sports te vormen, om hiermee onze belangen rondom Maastricht en de regio te behartigen! Hoe groter onze community hoe groter onze stem en daadkracht! Ben jij geïnterresseerd om je hierbij aan te sluiten?

Hiervoor krijg je:

  • Tweemaal per jaar gratis toegang op de Velorium Sports Club leden dag
  • Kortingen in de onze webshop op bijv: huur van fietsen, materialen, beschermers, activiteiten en rittenkaarten.
  • Gratis Buff

Steun Velorium en meld je aan als Clubmember voor maar €25,- per jaar.

Velorium Outdoor Sports & Bikepark voor een gezonde lifestyle

Velorium is een sociaal maatschappelijke stichting zonder winstoogmerk, die zich inzet voor de cultuur van outdoor en urban sporten met activiteiten zoals mountainbiken, BMX'en, skaten en skateboarden, steps, bootcamp, calisthenics, obstacle run, trailrun en natuurlijk met gezonde voeding uit eigen keuken.

Wij geven ook fietslessen aan absoluut beginners, vanaf jonge kinderen tot en met immigranten, expats, statushouders en buitenlandse studenten. 

Met een team van enthousiaste vrijwilligers bouwen we samen aan een urban & outdoor sportpark van 36.000 m2 met als doel iedereen, ongeacht gender, afkomst of leeftijd, met plezier te laten bewegen in een natuurlijke omgeving en sociale verbindingen te leggen in ons buurthuis. Met andere woorden, de ontwikkeling van een positieve leefstijl, met meer zelfvertrouwen, gezondheid en een verbeterde mobiliteit.

Geïnteresseerd en/of vragen? Laat het ons weten!