Nieuws

Open dag Velorium & 1 - 3 - 5 Monster Rit

Op 17 & 18 juni 2023 zijn de open dagen van het Velorium Outdoor Sports en Bikepark.

Tijdens deze dagen zijn er verschillende activiteiten:

17 juni:

 • Ralph Hagen fietst een daadwerkelijke Monsterrit op een mountainbike van 300 km en 5000 hoogtemeters in ongeveer 15 uur.

  TOPSPORT OP EEN MOUNTAINBIKE!

  Ralph is een ervaren lange-afstand-mountainbiker die al menig persoonlijk record gebroken heeft. Door zijn betrokkenheid met Velorium heeft hij een jaar geleden een doel voor ogen gezet: een monsterrit maken van 300 km en diverse mooie streken en gebieden met elkaar te verbinden in één dag tijd. Hij rijdt alleen, maar hij ontmoet onderweg bevriende mountainbikers, die hem aanmoedigen en een stuk meefietsen. 

  Deze monsterrit vindt plaats in onze prachtige Euregio, om Zuid-Limburg, de Eifel, Ardennen en de Kempen uit te lichten als unieke fietsbestemmingen door hun landschappelijke verscheidenheid, natuurpracht, rijke geschiedenis met talrijke bezienswaardigheden, uitgebreide fietsnetwerken en horecavoorzieningen. En natuurlijk veel onverharde singletracks, landwegen en bospaden, die soms het uiterste vergen qua skills en klimvermogen.

  Als alles naar planning verloopt zal hij 's morgens om 5 uur starten en 's avonds na een rit van 15-17 uur (tussen 20:00 en 22:00 uur over de finish gaan).  

18 juni:

 • Safaridag De Heeg. Verschillende activiteiten vanuit De Heeg in samenwerking met Traject, YourCoachNextDoor, Kinderboerderij De Heeg & Scouting Olterdissen.
 • Mountainbike Clinics door eigen instructeurs van Velorium!

Natuurlijk zijn alle leden, vrijwilligers en geïnteresseerde van harte welkom op deze dagen en zorgen wij voor een feestelijke opening van het Velorium Outdoor Sports en Bikepark

 

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen